Danmark førende fyrværkeri koncept
Fyrværkerisalg
KongKrudt har det største udvalg af det mest nyskabende og det bedste fyrværkeri på Sjælland. Her kan du vælge imellem mere end 150 forskellige batterier, raketter og sortimenter.

Hos KongKrudt får du dit fyrværkeri udleveret direkte i butikken.

Indehaver Jesper Andreassen, og teamet i butikken ved alt om fyrværkeri. Vi har haft vores butik siden 2002, og måske kender du os også under navnet Skovhøj? I 2018 skiftede vi navn til KongKrudt.

Vi står klar med gode råd og vejledning til dig, så du får det rigtige fyrværkeri med hjem. Skal du se guld palmer, viftebatterier, fontæner, kombinations batterier, eller raket med palme eller chrysanthemum effekt?

Spørg os, hvis du vil vide mere om effekterne i raketten eller batteriet. Er du til crackling, salut, peony, okse øje eller chrysanthemum, willow, komet, brocade eller for eksempel strobe?

Hvert år den 27. december kl. 17, afholdes det store fyrværkeri show. Vi viser lyslevende eksempler på, hvordan årets indkøbte fyrværkeri ser ud. Vi anbefaler at du møder op i god tid og husker at medbringe sikkerhedsbriller og høreværn til de små (kan også købes i butikken).

Jesper Andreassen er uddannet fest fyrværker, og han har sammensat et stort fantastisk flot show med eksempler på hvad du kan skyde af til nytår.

Vidste du, at du får den største effekt på himlen med en raket? Den må nemlig indeholde mere krudt end et skud i et batteri, til gengæld kan et batteri skyde flere skud op samtidig.

Se også fyrværkeriet i vores butik inden du køber. Vi viser nemlig de forskellige produkter på en 70” tv skærm.

Følg med KongKrudt på Facebook, Instagram og Snapshat – og se når afskydningslisten for fyrværkerishowet offentliggøres.

Godt nytår, og pas på jer selv og hinanden.

Sjællands største udvalg af kvalitets fyrværkeri
FIND VEJ TIL
KONG KRUDT
Kong Krudts fyrværkerisalg hed tidligere Skovhøj butik fyrværkerisalg.
ADRESSE

Præstø Landevej 77
4700 Næstved

KONTAKTINFORMATION
ÅBNINGSTIDER

17. december kl. 12 - 16
18. december kl. 12 - 16
19. december kl. 12 - 16
21. december kl. 12 - 16
22. december kl. 12 - 16
23. december kl. Lukket

27. december kl. 10 - 19
28. december kl. 10 - 19
29. december kl. 10 - 20
30. december kl. 10 - 20
31. december kl. 09 - 16

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER