Sæt gang i festen i Køge med fyrværkeri fra Kongkrudt

Her hos Kongkrudt har vi over 150 forskellige batterier, raketter og bomberør. Det betyder, at du har et kæmpe udvalg at vælge imellem, når du skal udvælge Køges smukkeste fyrværkeri til årets sidste aften. Så uanset om du er til raketter, der giver en wow-effekt på himlen over Køge, eller om du er til batterier, der affyrer flere skud på en gang, så finder du det her på vores hjemmeside. Vi har nemlig mange forskellige typer krudt, så du kan sammensætte den helt perfekte pakke med krudt til hele festen, og det er uanset, om den bliver holdt med vennerne eller familien.

Bestil krudt online i ro og mag hjemme i Køge

Når du skal vælge årets krudt, så kan du se vores store fyrværkerisortiment her på vores hjemmeside. På den måde kan du få et større overblik over, hvad du har at vælge imellem, og du kan samtidig udvælge de perfekte raketter, batterier og/eller bomberør i ro og mag. Du behøver dermed ikke stresse over det store udvalg, idet du kan tage dig alt den tid, du har brug for online uden at blive påvirket af støj og stress. Når du afhenter det bestilte nytårskrudt i vores butik, så undgår du derudover at bruge tid i køen, idet dit nytårsfyrværkeri står pakket og klar til dig.

Se vores udvalg af fyrværkeri her

Nyd turen fra Køge til Næstved

Gør en tur ud af det, når du skal købe krudt til nytårsaften. Tag familien med i bilen og nyd den fine tur mod Næstved, hvor vores butik ligger. Dit online-bestilte krudt får du udleveret her af vores kompetente ansatte, som kan give dig gode råd med på vejen, inden køreturen med familien går videre. De sidste af årets dage bliver på den måde brugt på kvalitetstid med familien, inden den hektiske hverdag venter på den anden side af juleferien.

Find vej til Kongkrudt