Lys himlen op i Næstved med fyrværkeri fra Kongkrudt

Uanset hvor du bor, så er en nytårsaften ikke komplet uden fyrværkeri, og det er vi udmærket godt klar over her hos Kongkrudt. Så når årets sidste aften kommer nærmere, så står vi klar med alt det fyrværkeri og krudt, du kan forestille dig. Vi er også klar med gode råd og ideer til sammensætning af fyrværkeri, og med mange års erfaring har vi styr på forskellen mellem raketter og batterier, og om det er peony, chrysanthemum, cracling eller en helt fjerde effekt, der passer bedst til himlen over dit hjem i Næstved.

Kæmpe krudtlager i Næstved

I vores butik i Næstved finder du et fyrværkerisortiment på over 150 forskellige batterier, raketter og fontænebomberør. Det kæmpe krudtlager giver dig noget at vælge imellem, så du på den måde kan skabe en unik blanding af nytårsfyrværkeri, der afslutter årets sidste aften på smukkeste vis. Samtidig har vi uden tvivl også nytårskrudt, der kan imponere nabofesten. Så uanset om det skal være guldpalmer, viftebatterier, fontæner, kombinationsbatterier eller raket med palme eller chrysanthemum effekt, så finder du det her hos os.

Se udvalget af fyrværkeri her

Bestil krudt online og afhent i butikken i Næstved

Vi har gjort det nemt for dig at få fat i det fyrværkeri, du ønsker til nytår. Du kan nemlig bestille det online og på den måde få et overblik over alt det nytårskrudt, du har at vælge imellem. Den store fordel ved at bestille online er, at vi har din bestilling klar, når du kommer ned i vores butik i Næstved, så du på den måde kan springe køen over og få udleveret nytårsaftens smukkeste raket, batteri eller en tredje form for fyrværkeri. Tag et kig på vores store udvalg i vores katalog ved at klike her:

Se årets katalog

KØB MERE - FÅ MERE
BONUS KRUDT
Kong Krudt giver dig bonusgaver med når du forudbestiller on-line! Jo mere du forudbestiller for - jo mere får du med i posen!
  • Forudbestil for min. 6.000 kr. og få et Kongemix Sortiment - værdi 1.999 kr.
  • Forudbestil for min. 4.000 kr. og få et Flying Dutchman familie sortiment + en flot raketpakke med 5 raketter - værdi 1.298 kr.
  • Forudbestil for min. 2.500 kr. og få et Mariedal fetsbatteri + en flot raketpakke med 5 raketter - værdi 698 kr.
  • Forudbestil for min. 1.500 kr. og få en flot raketpakke med 5 raketter - værdi 299 kr.
  • Forudbestil for min. 800 kr. og få et Sort Skæg batteri - værdi 179 kr.
  • Forudbestil for min. 200 kr. og få en flot gratis raket
Forudbestilling gælder til og med d. 29. dec. kl. 23.59, til afhentning senest d. 30. dec.
NYHEDER